Bunny lines
(riduri nas)

Durata tratament

10-20 minute

Tip de anestezie

La cerere

Durere

minimă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

1-2 ședințe (1-14 zile)

Timp de recuperare

3-7 zile

despre Bunny lines
(riduri nas)

Tratamentul cu toxină botulinică a ridurilor de expresie care apar pe ambele părți ale nasului (Bunny Lines) este extrem de eficient. La fel ca multe tipuri de riduri de expresie, acestea sunt cauzate de repetarea anumitor expresii faciale sau grimase. Aceste riduri, care apar sub forma unor linii mici și diagonale pe ambele părți ale nasului, sunt provocate de contracția repetată a mușchiului nazal superior și devin mai pronunțate atunci când zâmbim sau râdem.

BENEFICII

Rezultate imediate: efectele sunt vizibile aproape imediat după procedură.

Simplu și rapid: injectările sunt relativ nedureroase și necesită puțin timp de recuperare.

Eliminarea ridurilor nasului: Injectările cu toxină botulinică contribuie la atenuarea și dispariția acestor riduri.

Îmbunătățirea aspectului pielii: Tratamentul oferă pielii un aspect neted și tânăr, eliminând liniile și ridurile cauzate de râs.

PREȚ Bunny lines
(riduri nas)

180 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Cum poate toxina botulinică să trateze bunny lines?

Toxina botulinică poate fi folosit pentru a trata aceste riduri prin relaxarea mușchilor din această zonă, reducând astfel contracția musculară excesivă și estomparea liniilor.

Când pot observa rezultatele tratamentului cu toxină botulinică pentru "bunny lines"?

Primele rezultate pot fi observate în câteva zile, însă efectul maxim al tratamentului se instalează în jurul a două săptămâni. Ridurile fine din zona “bunny lines” vor deveni mai puțin vizibile, oferind un aspect mai neted și mai tânăr al pielii.

Cât durează tratamentul?

Efectele tratamentului cu toxină botulinică durează de obicei între 3 și 6 luni. Durata exactă a rezultatelor depinde de mai mulți factori, inclusiv genetica, mediul, îngrijirea ulterioară și metabolismul dumneavoastră.

Terapii complementare

error: Continut protejat.