Contouring therapy

Durata tratament

15 minute

Tip de anestezie

Nu este necesară

Durere

Disconfort minim

Tehnică

Ac sau Canulă

Numar de tratamente

3 la interval de 1 lună

Timp de recuperare

3 - 10 zile

despre Contouring therapy

Contouring therapy, procedura vedeta in clinica noastra, este un tratament injectabil de remodelare a pielii cu bioremodelare care conține una dintre cele mai mari concentrații de acid hialuronic de pe piață, special formulat pentru persoanele a căror piele este lipsită de volum și elasticitate. Livrarea unor concentrații mari de acid hialuronic în stratul dermic al pielii stimulează producția de colagen și elastină pentru a îmbunătăți semnificativ calitatea pielii, a diminua liniile și ridurile și pentru a contura fața. Contouring therapy este o tehnică non-invazivă prin care, injectând acid hialuronic în punctele cheie ale feţei, se obține hidratare, luminozitate și o geometrie perfectă. Un alt beneficiu este că nu schimbă forma feței precum materialele de umplere dermice, ci creează un aspect natural proaspăt și catifelează liniile fine și ridurile.

Contouring therapy inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

BENEFICII

Antiaging complet care hrănește celulele și redensifică pielea.

Combate îmbătrânirea generală a feței, a gâtului și mâinilor.

Efect de lifting, piele hidratată, piele compactă, luminozitate vizibilă, aspect relaxat.

Stimulează pielea să producă singură acid hialuronic.

Stimulează sinteza colagenului.

Menține și favorizează vitalitatea normală a fibroblastelor, a keratonicitelor (reprezentă marea majoritate a celulelor epidermice și contribuie la reînnoirea sa) și a adipocitelor.

PREȚ Contouring therapy

De La 350 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Când voi observa cele mai bune rezultate?

Veți putea observa rezultate în aproximativ o lună, dar cele mai bune rezultate vor fi vizibile după a treia ședință, și toate ședințele TREBUIE să fie finalizate pentru a obține efectele complete. Este injectat superficial și, de obicei, nu provoacă vânătăi sau necesită perioade de recuperare. Deoarece este injectat atât de superficial, este extrem de sigur și în acest sens – considerăm că este unul dintre cele mai sigure “fillere” de pe piață.

Contraindicații și efecte adverse

Tratamentul nu prezintă contraindicații, dar nu se poate efectua sub tratamentul cu antibiotice, daca sunteți însărcinată sau alăptați.

Cât durează efectul?

Contouring therapy persistă în piele aproximativ 28 de zile. În timpul acestui interval, are loc stimularea a 4 tipuri diferite de colagen și elastină prin eliberarea lentă a HA (acid hialuronic). În general, rezultatele durează aproximativ 6 până la 9 luni, apoi sunt necesare ședințe de întreținere.

 Stimularea duce la o îmbunătățire semnificativă a țesutului. Prin urmare, nu spunem simplu că procedura este un stimulator al pielii, deoarece are și un efect semnificativ de întindere/ridicare a țesutului, fără volumizarea excesivă care este adesea un efect secundar inestetic al fillere-lor faciale. Probabil ați ales clinica noastră pentru că suntem renumiți pentru “aspectul natural”, așa că vom folosi întotdeauna produse care se încadrează în această direcție, în conformitate cu misiunea clinicii noastre. Contouring therapy nu este un filler dermic sau un biorevitalizant –  a deschis o nouă categorie de injecții – bioremodelare.

In aceasta procedura, L-HA este eliberat treptat, astfel că nu declanșează primele citokine inflamatorii, ceea ce-l face foarte biocompatibil, fără acel efect de umflare masivă pe care unii pacienți par să-l observe temporar după folosirea fillerelor. Desigur, este de înțeles că de fiecare dată când un ac penetrează bariera pielii, există o iritare minimă. De asemenea, crește confortul pacientului în timpul și după tratament și oferă hidratare pielii, în special în epidermă – efectul de hidratare. H-HA din contouring therapy furnizează o arhitectură stabilă a HA în dermă. Aceasta oferă un efect volumetric – efectul de întindere. Acest lucru duce la o îmbunătățire a calității pielii și a hidratării pielii atât în dermă, cât și în epidermă. Există, de asemenea, o creștere a producției de HA endogen și elastină, conferind pielii un aspect mai tânăr.

Ce indicații trebuie să urmez după injectare?

  • Nu aplica machiaj pe zona tratată 24 ore.
  • Nu fuma 72 ore; nicotina accelerează resorbția acidului hialuronic.
  • Evită călătoriile cu avionul, în primele 2 zile după injectare.
  • Nu masati zona injectata.
  •  

Terapii complementare

error: Continut protejat.