DAO
(sad smile)

Durata tratament

10-20 minute

Tip de anestezie

La cerere

Durere

minimă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

1-2 ședințe (1-14 zile)

Timp de recuperare

3-7 zile

despre DAO
(sad smile)

Procedura de ridicare a colțurilor buzelor este o tehnică estetică minim invazivă care implică injectarea de toxina botulinică în mușchiul Depressor Anguli Oris (DAO), un mușchi superficial care controlează mișcarea colțurilor gurii. Această procedură este menită să atenueze aspectul de “zâmbet trist” sau de nemulțumire cauzat de acțiunea mușchiului DAO de a trage în jos colțurile gurii.

BENEFICII

Simplu și rapid: injectările sunt relativ nedureroase și necesită puțin timp de recuperare.

Procedură minim invazivă: este o procedură non-chirurgicală, ceea ce înseamnă un timp de recuperare mai scurt și mai puține riscuri comparativ cu procedurile chirurgicale.

Rejuvenarea zonei de tratament: În general, această procedură contribuie la aspectul întinerit și neted al pielii din jurul gurii și bărbiei.

Îmbunătățirea aspectului ridurilor de la colțul gurii: Relaxarea mușchiului DAO netezește ridurile și liniile care se pot forma în această zonă în timp.

Îmbunătățirea aspectului liniilor marionetă: Relaxarea mușchiului DAO cu injectări de toxină botulinică poate atenua aceste linii și poate conferi feței un aspect mai tânăr.

Crearea unei expresii faciale mai pozitive sau neutre: Prin ridicarea ușoară a colțurilor gurii, injectările de toxină botulinică în zona DAO pot contribui la crearea unei expresii faciale mai pozitive sau neutre.

PREȚ DAO (sad smile)

De La 180 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Cât durează tratamentul?

Efectele tratamentului cu toxină botulinică durează de obicei între 3 și 6 luni. Durata exactă a rezultatelor depinde de mai mulți factori, inclusiv genetica, mediul, îngrijirea ulterioară și metabolismul dumneavoastră.

Este dureros tratamentul?

Injectarea cu toxină botulinică e de obicei nedureroasă, dar unele persoane pot experimenta un ușor disconfort sau o senzație de înțepătură în timpul procesului de injectare.

Terapii complementare

error: Continut protejat.