Dimply chin
(celulită barbă / bărbie hiperactivă)

Durata tratament

10-20 minute

Tip de anestezie

La cerere

Durere

minimă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

1-2 ședințe (1-14 zile)

Timp de recuperare

3-7 zile

despre Dimply chin

tratament dimply chin inainte si dupa
Procedura de tratament a bărbiei cu aspect “dimpled” sau “dimples” implică injectarea de toxină botulinică în mușchiul mentalis, responsabil pentru apariția micilor adâncituri sau cute pe bărbie.
Această problemă estetică poate fi cauzată de excesul de grăsime, pielea lăsată sau hiperactivitatea acestui mușchi și poate fi influențată de mai mulți factori. 
Deși unii consideră acest aspect al bărbiei atractiv, dând un profil facial unic, unele persoane își doresc o bărbie mai netedă.
tratament dimply chin inainte si dupa

BENEFICII

Simplu și rapid: injectările sunt relativ nedureroase și necesită puțin timp de recuperare.

Procedură minim invazivă: este o procedură non-chirurgicală, ceea ce înseamnă un timp de recuperare mai scurt și mai puține riscuri comparativ cu procedurile chirurgicale.

Netezirea pielii: Injectările cu toxină botulinică ajută la netezirea pielii de pe bărbie, oferind o textură a pielii mai uniformă.

Reducerea apariției ridurilor: Ca un efect secundar al injectărilor cu toxină botulinică, mușchii din zona bărbiei se relaxează, ceea ce duce la o reducere a ridurilor.

Restabilirea simetriei faciale: Acest tratament este conceput pentru a reduce neregularitățile și pentru a restabili simetria facială, oferind un contur mai tânăr și mai neted al bărbiei.

PREȚ Dimply chin

180 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Cât durează tratamentul?

Efectele tratamentului cu toxină botulinică durează de obicei între 3 și 6 luni. Durata exactă a rezultatelor depinde de mai mulți factori, inclusiv genetica, mediul, îngrijirea ulterioară și metabolismul dumneavoastră.

Este dureros tratamentul?

Injectarea cu toxină botulinică e de obicei nedureroasă, dar unele persoane pot experimenta un ușor disconfort sau o senzație de înțepătură în timpul procesului de injectare.

Terapii complementare

error: Continut protejat.