Gummy smile
(zâmbet gingival) 

Durata tratament

10-20 minute

Tip de anestezie

La cerere

Durere

minimă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

1-2 ședințe (1-14 zile)

Timp de recuperare

3-7 zile

despre Gummy smile

Corectarea “zâmbetului gingival” sau a expunerii excesive a țesutului gingival în timpul zâmbetului este o procedură estetică care se realizează cu ajutorul injecțiilor cu toxină botulinică. Zâmbetul gingival poate apărea din mai multe motive, inclusiv țesut gingival mărit, buza superioară scurtă sau creșterea excesivă a maxilarului superior. Această procedură vizează mușchii dintre nas și gură pentru a limita ridicarea buzei superioare astfel încât gingia să fie mai puțin expusă.

BENEFICII

Simplu și rapid: injectările sunt relativ nedureroase și necesită puțin timp de recuperare.

Procedură personalizată: Adaptată la forma naturală a feței și ajustată pentru a oferi doar cele mai bune rezultate.

Încredere de sine îmbunătățită: Corectează expunerea excesivă a gingiei, ceea ce poate crește încrederea în zâmbetul propriu.

Rezultate imediate: efectele sunt vizibile aproape imediat după procedură.

PREȚ Gummy smile

200 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Ce este "gummy smile" și cum poate toxina botulinică ajuta în tratarea acestei condiții?

“Gummy smile” este o situație în care atunci când zâmbiți, o porțiune excesivă a gingiilor este vizibilă, afectând estetica zâmbetului. Toxina botulinică poate ajuta prin relaxarea mușchilor responsabili de ridicarea excesivă a buzelor, reducând astfel expunerea gingiilor și îmbunătățind armonia estetică a zâmbetului.

Cum funcționează tratamentul cu toxină botulinică pentru corectarea gummy smile?

Toxina botulinică este injectat strategic în mușchii responsabili de ridicarea excesivă a buzelor în timpul zâmbetului. Acesta blochează temporar semnalele nervoase către acești mușchi, reducând contractia excesivă și, implicit, expunerea gingiilor. Rezultatul este un zâmbet mai echilibrat și natural.

Cât de rapid pot observa rezultatele după tratamentul cu toxină botulinică pentru gummy smile?

De obicei, primele rezultate devin vizibile în termen de câteva zile după tratament, pe măsură ce mușchii încep să se relaxeze. Rezultatele finale se dezvoltă în următoarele săptămâni și pot dura câteva luni.

Există efecte secundare sau riscuri asociate cu procedura injectarii cu toxină botulinică pentru gummy smile?

Tratamentul cu toxină botulinică este în general sigur, dar pot apărea unele efecte secundare minore, cum ar fi ușoară sensibilitate la locul injectării, umflături temporare sau echimoze. Riscurile sunt minime, dar este important să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a înțelege pe deplin beneficiile și potențialele riscuri ale procedurii.

Terapii complementare

error: Continut protejat.