Liplift
(smoker lines)

Durata tratament

10-20 minute

Tip de anestezie

La cerere

Durere

minimă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

1-2 ședințe (1-14 zile)

Timp de recuperare

3-7 zile

despre Liplift
(smoker lines)

tratament lip lift botox inainte si dupa
Este o procedură estetică non-chirurgicală subtilă, care abordează problemele legate de buzele superioare subțiri sau inferioare atunci când zâmbim. 
Această procedură îmbunătățește forma naturală a buzelor atunci când zâmbiți, fără a adăuga volum sau a folosi umpluturi dermale.
În cadrul acestei proceduri, se injectează microdoze de neuromodulatori în mușchiul orbicularis oris, care se atașează la derma buzei superioare.
tratament lip lift botox inainte si dupa

BENEFICII

Simplu și rapid: injectările sunt relativ nedureroase și necesită puțin timp de recuperare.

Procedură minim invazivă: Liplift este o procedură non-chirurgicală, ceea ce înseamnă un timp de recuperare mai scurt și mai puține riscuri comparativ cu procedurile chirurgicale.

Efecte temporare, dar prelungite: Efectele pot dura de la trei la patru luni, oferind pacienților o îmbunătățire semnificativă a zâmbetului lor pentru o perioadă de timp.

Crearea unui aspect natural: Procedura îmbunătățește forma naturală a buzelor, creând un zâmbet mai atrăgător.

PREȚ Liplift
(smoker lines)

180 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Cât durează tratamentul?

Efectele tratamentului cu toxină botulinică durează de obicei între 3 și 6 luni. Durata exactă a rezultatelor depinde de mai mulți factori, inclusiv genetica, mediul, îngrijirea ulterioară și metabolismul dumneavoastră.

Este dureros tratamentul?

Injectarea cu toxină botulinică e de obicei nedureroasă, dar unele persoane pot experimenta un ușor disconfort sau o senzație de înțepătură în timpul procesului de injectare.

Terapii complementare

error: Continut protejat.