Maseteri
(Slimming face)

Durata tratament

10-20 minute

Tip de anestezie

La cerere

Durere

minimă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

1-2 ședințe (1-14 zile)

Timp de recuperare

3-7 zile

despre Maseteri (Slimming face)

Este o procedură estetică non-chirurgicală ce folosește toxina botulinică pentru a bloca temporar semnalele nervoase în mușchiul maseter. Acest tratament este folosit frecvent pentru gestionarea scrâșnirii dinților, reducerea tensiunii, durerii și strângerii maxilare, alinarea durerilor de cap, conturarea maxilarului pătrat și crearea unei forme faciale echilibrate.

Toxină botulinică maseteri slimming face inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

BENEFICII

Simplu și rapid: injectările sunt relativ nedureroase și necesită puțin timp de recuperare.

Procedură minim invazivă: este o procedură non-chirurgicală, ceea ce înseamnă un timp de recuperare mai scurt și mai puține riscuri comparativ cu procedurile chirurgicale.

Conturarea maxilarului: toxina botulinică poate ajuta la definirea și conturarea maxilarului, creând o formă facială mai echilibrată.

Reducerea scrâșnirii dinților: Toxina botulinică în mușchiul maseter este o metodă eficientă de a controla bruxismul sever.

Alinarea durerilor de cap și a tensiunii maxilare: Prin relaxarea mușchiului maseter, toxina botulinică poate alina durerile de cap și poate reduce tensiunea în maxilar.

Redarea unui aspect natural: Atât bărbații, cât și femeile pot obține un aspect al maxilarului și al formei feței mai natural prin reducerea maseterului cu toxină botulinică.

PREȚ Maseteri (Slimming face)

De La 450 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Cum acționează toxina botulinică în tratarea mușchilor maseteri mari și cum poate ajuta în atenuarea aspectului pătrat al feței?

Toxina botulinică acționează prin relaxarea mușchilor maseteri mari, care pot cauza o formă pătrată a feței. Prin inhibarea semnalelor nervoase către acești mușchi, se reduce dimensiunea lor, ceea ce poate duce la un contur facial mai subțire și mai estetic.

Este procedura cu toxină botulinică în zona maseterilor dureroasă?

Procedura cu toxină botulinică în zona maseterilor este de obicei bine tolerată. Injecțiile sunt rapide și fine, iar mulți pacienți resimt o senzație de înțepătură minoră sau disconfort trecător în timpul tratamentului.

Cât de repede pot vedea rezultatele tratamentului cu toxină botulinică pentru maseteri?

Primele rezultate pot fi vizibile în câteva săptămâni, dar efectul maxim se instalează în jurul a două săptămâni. Pe măsură ce mușchii maseteri se relaxează, aspectul pătrat al feței poate începe să se atenueze.

Cât timp durează efectul tratamentului cu toxină botulinică în zona maseterilor?

Efectul tratamentului cu toxină botulinică pentru maseteri poate dura în mod obișnuit între 4 și 6 luni. Pentru menținerea rezultatelor, sesiuni periodice de întreținere pot fi necesare, dar cu timpul, tratamentele repetate pot necesita cantități mai mici de toxină botulinică.

Terapii complementare

error: Continut protejat.