Nose lift

Durata tratament

10-20 minute

Tip de anestezie

La cerere

Durere

minimă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

1-2 ședințe (1-14 zile)

Timp de recuperare

3-7 zile

despre Nose lift

nose lift inainte si dupa
Tratamentul cu toxină botulinică pentru ridicarea vârfului nasului reprezintă o procedură estetică non-chirurgicală care poate remodela nasul pentru un aspect facial mai armonios și echilibrat.
Poate părea surprinzător, dar vârful nasului poate avea un impact semnificativ asupra echilibrului general al feței. O mică înclinare a vârfului nasului este normală, dar poate afecta forma și echilibrul global al nasului. 
Corectarea unei mici imperfecțiuni, precum înclinarea vârfului nasului, poate aduce mai multă armonie între nas și restul trăsăturilor faciale.
nose lift inainte si dupa

BENEFICII

Simplu și rapid: Injectările sunt relativ nedureroase și necesită puțin timp de recuperare.

Eficient în reducerea ridurilor: Este de asemenea eficient în reducerea și eliminarea ridurilor de pe nas, care apar din cauza mimicii.

Reechilibrare facială: Un vârf de nas căzut poate crea iluzia unei fețe trase în jos de gravitate. Ridicarea vârfului nasului poate aduce un echilibru facial mai mare.

Rezultate imediate: efectele sunt vizibile aproape imediat după procedură.

PREȚ Nose lift

200 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Cât durează tratamentul?

Efectele tratamentului cu toxină botulinică durează de obicei între 3 și 6 luni. Durata exactă a rezultatelor depinde de mai mulți factori, inclusiv genetica, mediul, îngrijirea ulterioară și metabolismul dumneavoastră.

Este dureros tratamentul?

Injectarea cu toxină botulinică e de obicei nedureroasă, dar unele persoane pot experimenta un ușor disconfort sau o senzație de înțepătură în timpul procesului de injectare.

Terapii complementare

error: Continut protejat.