Kim K Plus - 7 ml de acid hialuronic

Durata tratament

20-30 minute

Tip de anestezie

Topică

Durere

Disconfort minim

Tehnică

Ac sau Canulă

Numar de tratamente

1 ședință

Timp de recuperare

3-10 zile dacă există vânătăi

despre kim k package plus

Pentru un aspect conturat, natural și odihnit Kim K Package Plus reprezintă opțiunea ideală. Acest pachet se numără printre cele mai solicitate tratamente disponibile în cadrul clinicii noastre, implicând utilizarea simultană a mai multor proceduri cu acid hialuronic personalizate pentru a echilibra trăsăturile fiecărui individ. Obținerea unei îmbunătățiri adecvate a aspectului feței în funcție de geometria acesteia necesită un plan de tratament personalizat. Planul poate include augmentarea pomeților, augmentarea cearcănelor, conturarea mandibulei si a bărbiei și estomparea santurilor nazolabiale, augmentarea temporalilor precum și augmentarea buzelor. Prin abordarea atentă a acestor proceduri, obținem un rezultat natural, rejuvenat si conturat al fetei. Atât marca, cât și greutatea moleculară a acidului hialuronic vor fi stabilite în funcție de necesitățile individuale ale fiecărui pacient, zona tratată și istoricul acestuia. Injectarea se desfășoară sub atenta supraveghere a medicului, după o consultație prealabilă în care se conturează împreună zonele de tratament, având în vedere anatomia feței și rezultatul dorit. Alegerea corectă și plasarea precisă a substanțelor injectabile sunt aspecte esențiale pentru obținerea unor rezultate naturale și satisfăcătoare. Acest pachet include 7 ml de acid hialuronic cu densități diferite. 

Kim K package Dr Delia Thiess Clinic

BENEFICII

Aspect intinerit al feței

Restabilirea geometriei faciale

Contur facial pronunțat

Efect de lifting

Tratament personalizat

Procedură non invazivă

PREȚ kim k package plus

De La 1900 Euro / Ședință

*În funcție de brandul de HA folosit

întrebări frecvente

Pot să efectuez consultația și tratamentul în aceeași zi?

Desigur, aceasta depinde în totalitate de dumneavoastră – dar majoritatea pacienților optează pentru această variantă .

Care este nivelul de durere?

Disconfortul estel minim. Folosim acid hialuronic care conține lidocaină, astfel încât veți simți foarte puțin spre deloc disconfort. Nu folosim o cremă anestezică topică deoarece nu pătrunde în adâncime, unde vom injecta acidul hialuronic, și este, prin urmare, ineficientă. Interesul nostru este sa va oferim o experiență cât mai plăcută. Aproape toți pacienții pe care îi avem spun ca sunt surprinși de cat de putina durere au simțit. Folosim tehnici unice de injectare, iar acest aspect este foarte important,  Ne asigurăm că îndeplinim toate cerințele pentru ca experiența să fie cât mai plăcută posibil pentru dumneavoastră.

Care este timpul de recuperare?

Exista riscul de echimoze după orice procedura de injectologie.  Folosim cele mai noi tehnici și cele mai puțin traumatizante pentru țesut, dar procesul de invinetire nu poate fi controlat în totalitate. 

Majoritatea persoanelor se umflă puțin în dimineața după tratament, dar acest lucru dispare rapid și majoritatea pacienților raportează că umflătura persistă doar timp de aproximativ 24-48 de ore. Cum reacționați la injecții depinde adesea de fiecare persoană în parte. Dacă aveți tendința de a vă învineți, este logic să presupunem că șansele dumneavoastră de a face vânătăi după această procedură sunt mai mari. După procedura veți primi toate indicațiile necesare despre cum sa aveti grija de vanatai. Majoritatea pacienților spun că simt puțină rigiditate în zona injectata (deși nu se vede) timp de aproximativ o săptămână după tratament.

Ce se întâmplă dacă nu-mi mai doresc acidul hialuronic?

Este posibil să dizolvăm instantaneu acidul hialuronic utilizând aceeași enzimă pe care corpul o folosește pentru a descompune propriul AH natural din piele – hialuronidaza. 

Ce restricții avem după injectare?

  • Evităm exercițiile solicitante.
  • Evităm expunerea la temperaturi extreme si raze UV
  • Pentru a elimina riscul infecțiilor, evităm aplicarea machiajului în primele 24 h. 
  • Nu masăm intens fața, decât la indicația medicului. 
  • Evită călătoriile cu avionul, în primele 2 zile după injectare.

Terapii complementare

error: Continut protejat.