Platisma Neck lift

Durata tratament

10-20 minute

Tip de anestezie

La cerere

Durere

minimă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

1-2 ședințe (1-14 zile)

Timp de recuperare

3-7 zile

despre Platisma Neck lift

Tratamentul cu toxină botulinică în zona platisma, mușchiul din partea frontală a gâtului, este o procedură estetică ce urmărește atenuarea benzilor verticale vizibile pe gât și uniformizarea liniilor de pe partea inferioară a feței, maxilarului și gâtului. Această procedură are scopul de a oferi o aparență mai tânără și mai odihnită, fără a necesita intervenție chirurgicală.

BENEFICII

Simplu și rapid: injectările sunt relativ nedureroase și necesită puțin timp de recuperare.

Procedură minim invazivă: este o procedură non-chirurgicală, ceea ce înseamnă un timp de recuperare mai scurt și mai puține riscuri comparativ cu procedurile chirurgicale.

Netezirea pielii: Injectările cu toxină botulinică ajută la netezirea pielii de pe bărbie, oferind o textură a pielii mai uniformă.

Efect de subțiere: Injectările cu toxină botulinică pot ajuta la subțierea părții inferioare a feței și a liniei maxilarului prin relaxarea mușchilor în zona platisma.

Reducerea benzilor de pe gât: Injectarea toxinei botulinicei în mușchiul platisma poate ajuta la atenuarea apariției benzilor de pe gât ce pot da un aspect îmbătrânit.

PREȚ Platisma Neck lift

De La 280 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Ce este toxina botulinică pentru tratamentul platismei și cum funcționează?

Toxina botulinică pentru tratamentul platismei este o procedură minim invazivă în care botoxul este injectat în mușchiul platismei. Toxina botulinică acționează prin inhibarea semnalelor nervoase către mușchi, reducând astfel contracția musculară.

Când pot vedea primele rezultate după tratamentul cu toxină botulinică pentru platisma?

Primele rezultate ale tratamentului cu toxină botulinică pentru platisma pot deveni vizibile în mod obișnuit în câteva zile până la o saptamana. Efectul maxim se instalează în jurul a două săptămâni și poate persista timp de aproximativ 3-6 luni.

Sunt necesare mai multe sesiuni de tratament pentru a obține rezultatele dorite în zona platismei?

Numărul de sesiuni necesare poate varia în funcție de gradul de relaxare musculară și de rezultatele dorite. Uneori, o singură sesiune poate oferi rezultate satisfăcătoare. Cu toate acestea, medicul dumneavoastră poate sugera mai multe sesiuni pentru a optimiza și menține efectul tratamentului pe termen lung.

Terapii complementare

error: Continut protejat.