Ridicare sprâncene

Durata tratament

10-20 minute

Tip de anestezie

La cerere

Durere

minimă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

1-2 ședințe (1-14 zile)

Timp de recuperare

3-7 zile

despre Ridicarea sprâncenelor

ridicare sprancene botox inainte si dupa
Ridicarea sprâncenelor cu ajutorul toxinei botulinice este o procedură nechirurgicală cu riscuri minime şi recuperare imediată. Procesul de injectare este simplu, scurt si are ca efect relaxarea mușchilor care trag sprâncenele în jos, permițând astfel ridicarea lor și crearea unui aspect natural și odihnit.
ridicare sprancene botox inainte si dupa

BENEFICII

Rezultate rapide și vizibile: Spre deosebire de alte tratamente cosmetice, toxina botulinică oferă rezultate concrete și rapide.

Îmbunătățirea asimetriilor: Procedura nu doar ridică sprâncenele, dar compensează și eventuale asimetrii, eliminând orice expresii faciale negative involuntare.

Efect de lifting: Tratamentul sprâncenelor produce și o ridicare a pleoapelor, având un efect de evidențiere a ochilor

Îmbunătățirea aspectului zonei oculare: relaxarea mușchilor glabelari cu toxină botulinică poate face ca zona oculară să pară mai deschisă.

PREȚ Ridicare sprâncene

180 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Cât durează tratamentul?

Efectele tratamentului cu toxină botulinică durează de obicei între 3 și 6 luni. Durata exactă a rezultatelor depinde de mai mulți factori, inclusiv genetica, mediul, îngrijirea ulterioară și metabolismul dumneavoastră.

Doare tratamentul?

Injectarea cu toxină botulinică e de obicei nedureroasă, dar unele persoane pot experimenta un ușor disconfort sau o senzație de înțepătură în timpul procesului de injectare.

Terapii complementare

error: Continut protejat.