Stimulate therapy

Durata tratament

15-30 minute

Tip de anestezie

Nu este necesară

Durere

Disconfort minim

Tehnică

Ac sau Canulă

Numar de tratamente

Minimum 3 ședințe

Timp de recuperare

3 - 14 zile

despre Stimulate therapy

Terapia “Stimulate” reprezintă o procedură estetică foarte apreciată, care are ca scop îmbunătățirea calității pielii prin furnizarea directă a unor substanțe active la nivelul dermei și epidermei. Acest tratament utilizează  acid hialuronic și hidroxiapatită, restaurând volumul pierdut al pielii, atat instant, cat si in timp.

BENEFICII

Recuperare Rapidă: După procedură, poți continua cu activitățile tale obișnuite, iar orice efecte secundare ușoare dispar în câteva zile.

Îmbunătățirea densității pielii: Datorită conținutului ridicat de acid hialuronic și hidroxiapatită, procedura contribuie la îmbunătățirea densității pielii, ajutând la regenerare și corectarea ridurilor superficiale.

Hidratare profundă și promovarea homeostaziei colagenului: Stimulate therapy hidratează pielea în profunzime și contribuie la echilibrul producției de colagen, esențial pentru menținerea sănătății și tinereții pielii.

Procedură minim invazivă: Nu este nevoie de intervenție chirurgicală

Rejuvenarea calității pielii îmbătrânite: Stimulate therapy este conceput pentru a restabili calitatea pielii mature, îmbunătățindu-i elasticitatea și nivelul de hidratare.

Efect volumizant: Procedura are un efect volumizant direct proporțional cu cantitatea de produs injectată, reușind să adauge volum în zonele în care acesta s-a pierdut odată cu trecerea timpului.

PREȚ Stimulate therapy

De La 400 Euro / Ședință

*În funcție de cantitatea de HA folosită

întrebări frecvente

Este o procedură dureroasă?

Nu, disconfortul este absent/minim, acidul hialuronic pe care il folosim contine lidocaina ( anestezic ) ceea ce face ca durerea sa fie aproape inexistentă. 

Cât timp se mențin rezultatele?

Tehnicile utilizate în acest moment arată ca rezultatele se mențin între 8  și 12  luni. Mulți pacienți care se bucură de rezultatele tratamentului aleg să-și refacă tratamentul o dată pe an.

Cât de repede se văd rezultatele?

Rezultatele acestui tratament sunt imediate.

Ce restricții avem după injectare?

  • Evităm exercițiile solicitante.
  • Evităm expunerea la temperaturi extreme si raze UV
  • Pentru a elimina riscul infecțiilor, evităm aplicarea machiajului in primele 24 h. 
  • Nu masăm intens fața, decât la indicația medicului. 
  • Evită călătoriile cu avionul, în primele 2 zile după injectare.

Terapii complementare

error: Continut protejat.