Toxină botulinică frunte

Durata tratament

10-20 minute

Tip de anestezie

La cerere

Durere

minimă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

1-2 ședințe (1-14 zile)

Timp de recuperare

3-7 zile

despre Toxina botulinică frunte

Injectarea cu toxină botulinică, bazată pe toxina botulinica tip A, este un tratament popular pentru estomparea ridurilor frunții. Procesul implică relaxarea mușchilor faciali prin injectarea unei cantități mici de neurotoxina, rezultând într-o piele mai netedă și tânără. Acest tratament minim invaziv, cu rezultate comparabile cu liftingul chirurgical, poate contribui semnificativ la întinerirea feței, creând un aspect natural și relaxat.

Toxină botulinică frunte inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

BENEFICII

Simplu și rapid: injectările sunt relativ nedureroase și necesită puțin timp de recuperare.

Rezultate imediate: Rezultatele în urma tratamentului cu toxină botulinică se vad după circa 3 zile de la injectarea substantei, însă rezultatul final este vizibil la 10-14 zile de la efectuarea tratamentului.

Eliminarea ridurilor: tratamentul estompează în mod eficient ridurile orizontale de pe frunte.

Reversibil: efectele toxinei botulinice durează între 3 și 6 luni, după care mușchii își reiau treptat activitatea.

Prevenirea apariției de noi riduri: toxina botulinică poate fi folosita preventiv, înainte de formarea ridurilor.

Aspect întinerit: toxina botulinică conferă pielii un aspect proaspăt, odihnit și tânăr.

PREȚ Toxină botulinică frunte

180 Euro / Ședință

*3 zone - 350 euro (ochi, frunte, glabelă)

întrebări frecvente

Cât de eficient este toxina botulinică în tratarea ridurilor de pe frunte și cât timp durează de obicei rezultatele?

Toxina botulinică este extrem de eficienta în reducerea ridurilor de expresie de pe frunte. De obicei, primele rezultate devin vizibile în câteva zile, iar efectul maxim este atins în aproximativ două săptămâni. Durata efectului variază, dar în medie, rezultatele botoxului pe frunte pot dura între 3 și 6 luni.

Care sunt principalele diferențe între toxina botulinică și alte tratamente pentru ridurile de pe frunte?

Toxina botulinică funcționează prin blocarea temporară a semnalelor nervoase către mușchii care cauzează formarea ridurilor. Aceasta oferă o relaxare a mușchilor și, implicit, a ridurilor. Alte tratamente pot include creme antirid sau proceduri precum tratamentele cu laser, care pot aborda textura pielii, dar nu influențează activitatea mușchilor ca toxina botulinică.

Există un anumit moment în viață când este mai potrivit să încep tratamentul cu toxină botulinică pentru frunte?

Momentul potrivit pentru începerea tratamentului cu botox depinde de preferințele personale și de gradul de dezvoltare a ridurilor. Unele persoane aleg să înceapă în jurul vârstei de 30 de ani pentru prevenție, în timp ce altele așteaptă până când ridurile devin mai vizibile.

Ce pot face pentru a mă asigura că aspectul meu după tratamentul cu toxină botulinică pe frunte arată natural și estetic plăcut?

La Dr. Delia Thiess Clinic, susținem abordarea naturală a frumuseții și nu promovăm rezultatele artificiale. Prin urmare, lucrăm împreună cu dumneavoastră pentru a obține rezultate naturale și echilibrate. Discuția cu medicul vizează alinierea așteptărilor și adaptarea dozei și locurilor de injectare, asigurând un aspect plăcut și autentic.

Tratamentul cu toxină botulinică dă dependență?

Nu, toxina botulinică nu dă dependență. În cazul în care nu vrei să repeți tratamentul cu toxină botulinică, fața ta va reveni la aspectul său inițial, fără nicio modificare, iar ridurile care te-au determinat să faci tratamentul vor începe să reapară în decurs de 3-6 luni.

Terapii complementare

error: Continut protejat.