Toxină botulinică glabelă

Durata tratament

10-20 minute

Tip de anestezie

La cerere

Durere

minimă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

1-2 ședințe (1-14 zile)

Timp de recuperare

3-7 zile

despre Toxină botulinică glabelă

Injectarea cu toxină botulinică în zona glabelară (dintre sprâncene) minimizează apariția ridurilor dintre sprâncene, rezultând o piele mai netedă și un aspect întinerit. Ridurile dintre sprancene sunt cele mai frecvente riduri si pot aparea atat la femei, cât si la barbati.

Toxină botulinică glabela inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

BENEFICII

Eliminarea ridurilor dintre sprâncene: Toxina botulinică diminuează liniile glabelare, creând o expresie facială mai relaxată..

Aspect neted și odihnit: tratamentul estompează ridurile, rezultând într-o piele mai netedă și un aspect odihnit.

Procedură minim invazivă: injectarea cu toxină botulinică este simplă, rapidă și sigură.

Prevenirea apariției ridurilor: Toxina botulinică poate fi folosita preventiv, înainte de formarea ridurilor glabelare.

Îmbunătățirea aspectului zonei oculare: relaxarea mușchilor glabelari cu toxină botulinică poate face ca zona oculară să pară mai deschisă.

Rejuvenare: Prin ridicarea ușoară a zonei dintre sprâncene, zona ochilor pare mai deschisă, ceea ce conferă un aspect general mai tânăr și mai revigorat.

PREȚ Toxină botulinică glabelă

180 Euro / Ședință

*3 zone - 350 euro (ochi, frunte, glabelă)

întrebări frecvente

Cum acționează toxina botulinică în tratarea liniilor de expresie din zona glabelară și când se pot vedea primele rezultate?

Toxina botulinică acționează prin blocarea temporară a semnalelor nervoase către mușchii care formează liniile de expresie din zona glabelară. Primele rezultate pot fi observate de obicei în câteva zile, iar efectul maxim apare în aproximativ două săptămâni.

Există contraindicații sau situații în care nu este recomandata toxina botulinică în zona glabelară?

Tratamentul cu toxină botulinică nu este recomandat pentru femeile însărcinate sau care alăptează, precum și pentru persoanele cu anumite afecțiuni neuromusculare sau alergii cunoscute la componentele toxinei botulinice. Consultați medicul pentru a discuta riscurile și contraindicațiile posibile.

Cât timp durează efectul tratamentului?

Efectul tratamentului, de obicei, persistă între 3 și 6 luni, în funcție de reacția individuală și metabolismul fiecărei persoane.

Terapii complementare

error: Continut protejat.