Umplere șanțuri nazogeniene

Durata tratament

15-30 minute

Tip de anestezie

Nu este necesară

Durere

Disconfort minim

Tehnică

Ac sau Canulă

Numar de tratamente

1-3 ședințe

Timp de recuperare

3 - 14 zile

despre Umplerea
șanțurilor nazogeniene

Șanțurile nazolabiale (nazogeniene) se formează între obraz, aripa nazală și buze. Umplerea șanțurilor nasogeniene, este o procedură estetică ce utilizează fillere cu acid hialuronic pentru a atenua ridurile adânci care apar între nas și colțurile gurii. Acestea sunt adesea accentuate atunci când zâmbim și pot deveni mai evidente odată cu înaintarea în vârstă, datorită pierderii elasticității pielii și a scăderii conținutului de colagen. 

Dupa
Inainte

BENEFICII

Recuperare Rapidă: După procedură, poți continua cu activitățile tale obișnuite, iar orice efecte secundare ușoare dispar în câteva zile.

Rezultate vizibile: Procedura poate aduce modificări notabile în aspectul tău, cu rezultate vizibile imediat după tratament.

Menține aspectul natural al zâmbetului și mimicii feței: Acidul hialuronic se distribuie perfect în zonele injectate, păstrând un aspect natural al zâmbetului și mimicii feței.

Procedură minim invazivă: Nu este nevoie de intervenție chirurgicală

Redă volumul și netezește ridurile: Procedura ajută la redarea volumului în zona nazolabială și la netezirea ridurilor, oferind un aspect mai tânăr și mai luminos

Personalizare în funcție de nevoile individuale: În funcție de aspectul feței, tratamentul poate fi simplu, cu un efect imediat de umplere a șanțurilor nazogeniene, sau combinat, cu un efect de ridicare a obrajilor și ștergere a șanțurilor nazogeniene.

PREȚ Umplere șanțuri nazogeniene

De La 400 Euro / Ședință

*În funcție de cantitatea de HA folosită

întrebări frecvente

Câte tratamente de corectare a șanțurilor nazogeniene sunt necesare?

Depinde de rezultatul dorit și forma inițială, de asemenea, contează foarte mult țesutul și cum preia acesta acidul hialuronic. De cele mai multe ori, o singură sedință este suficientă.

Care sunt recomandările pre-procedură în cazul corectării șanțurilor nazogeniene?

Nu consumați alcool, AINS (paracetamol, ibuprofen) înainte de tratament. Informați medicul despre toate medicamentele pe care le luați: procedura nu poate fi efectuată în timpul unui tratament cu antibiotice sau anticoagulante, in timpul sarcinii sau alaptarii.

Cât de repede se văd rezultatele?

Rezultatele acestui tratament sunt imediate.

Este dureroasă injectarea acidului hialuronic?

Nu, disconfortul este absent/minim, acidul hialuronic pe care il folosim contine lidocaina ( anestezic ) ceea ce face ca durerea sa fie aproape inexistentă. 

De ce să apelați la tratamentul de umplere a pliurilor/șanțurilor nasolabiale?

Tratamentul de umplere a pliurilor/sanțurilor nasolabiale poate îmbunătăți dramatic semnele de îmbătrânire. Injectarea cu acid hialuronic în această zonă poate ajuta la întinerirea feței, deoarece oferă mai multă rotunjime, elasticitate și suplețe pielii.

Ce restricții avem după injectare?

  • Evităm exercițiile solicitante.
  • Evităm expunerea la temperaturi extreme si raze UV
  • Pentru a elimina riscul infecțiilor, evităm aplicarea machiajului in primele 24 h. 
  • Nu masăm intens fața, decât la indicația medicului. 
  • Evită călătoriile cu avionul, în primele 2 zile după injectare.

Terapii complementare

error: Continut protejat.