Youth therapy

Durata tratament

20-30 minute

Tip de anestezie

Topică

Durere

Disconfort minim

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

4-8 ședințe

Timp de recuperare

3 - 14 zile

despre Youth therapy

Vă prezentăm terapia noastră exclusivă Youth Therapy – o combinație armonioasă de substanțe special concepute pentru față, decolteu, gât și pleoape superioare și inferioare, având ca țintă acele microriduri fine care nu pot fi corectate prin terapia cu botox. Această procedură avansată are ca scop îmbunătățirea texturii pielii prin stimularea producției de colagen și furnizarea hidratării în zonele specifice.

BENEFICII

Textura pielii îmbunătățită

Stimularea producției de colagen

Ștergerea ridurilor

Procedură non invazivă

PREȚ Youth therapy

Ochi: De La 250 Euro / Ședință

Față: De La 400 Euro / Ședință

Față+Gât: De La 650 Euro / Ședință

Decolteu: De La 400 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Cine poate beneficia de Youth Therapy?

Youth Therapy este potrivită pentru persoanele care doresc să îmbunătățească aspectul și sănătatea pielii, în special în zone precum fața, decolteul, gâtul și pleoapele. Este eficientă pentru cei care caută să-și revitalizeze textura pielii și să corecteze micile riduri fine.

Cât durează până când se observă rezultatele?

De obicei, rezultatele devin vizibile după finalizarea a doua ședințe consecutive de Youth Therapy. Acestea pot varia în funcție de tipul de piele și de reacția individuală a fiecărei persoane.

Există un timp de recuperare după procedura Youth Therapy?

Youth Therapy este cunoscută pentru timpul scurt de recuperare. Majoritatea pacienților pot reveni la activitățile lor obișnuite imediat după procedură. În general, există doar o ușoară roșeață sau umflătură temporară în zonele tratate, care se va estompa în scurt timp.

Terapii complementare

error: Continut protejat.