Volumizare Buze

Durata tratament

15-30 minute

Tip de anestezie

Topică

Durere

Disconfort minim

Tehnică

Ac sau Canulă

Numar de tratamente

2-4 ședințe

Timp de recuperare

3 - 14 zile

despre terapie

Volumizarea buzelor cu acid hialuronic este o procedură minim invazivă ce îmbină precizia cu estetica. Prin utilizarea unei tehnici speciale de injectare, buzele devin voluminoase, senzuale și perfect conturate. Acidul hialuronic, odată injectat, acționează la nivelul conturului, mărimii și structurii buzelor, rezultând în efecte imediate, naturale și de durată. Ne concentrăm pe realizarea unor rezultate remarcabile prin efectuarea mai multor sesiuni de augmentare cu acid hialuronic, respectând intervalele de timp adecvate, tocmai pentru a nu traumatiza tesutul.  Avem încredere în regulile geometriei faciale pentru a obține proporții armonioase și estetice, astfel încât fiecare pacient să aibă o transformare personalizată. Utilizăm exclusiv produse certificate și aprobate, cu conținut redus de compuși chimici. Selectăm cu atenție tehnici și produse care oferă rezultate naturale, menținând autenticitatea aspectului. Augmentarea buzelor nu se limitează doar la volum, ci vizează și definirea și crearea unei aspect hidratat și catifelat. Alegerea brandului și a moleculelor de acid hialuronic se face cu mare atenție, ținând cont de particularitățile țesutului fiecărui pacient. Tehnica de injectare este întotdeauna personalizată pentru a obține rezultate perfecte.

BENEFICII

Buze Voluminoase: Buze mai pline și conturate, conferind un aspect senzual.

Aspect Natural: Deși buzele tale vor fi mai pline, rezultatul va arăta natural, nu forțat sau artificial.

Rezultate Imediate: Efectele procedurii sunt vizibile imediat după injectare.

Simetrie Perfectă: Procedura reușește să redea simetria buzelor, corectând eventualele asimetrii.

Oferă un boost de incredere.

Hidratare Îndelungată: Acidul hialuronic hidratează pielea.

întrebări frecvente

Cum ne pregătim pentru injectare?

Înainte de intervenție se recomandă încetarea administrării de anticoagulante,antiinflamatoare, vitamina C și E. De asemenea, dacă există patologia de herpex simplex, se administrează tratament preventiv cu câteva zile înainte.

Cât de repede se văd rezultatele?

Rezultatele acestui tratament sunt imediate. Volumul buzelor imediat post procedura o sa fie mai mare, edemul injectării se retrage în cateva zile. Sunt posibile ușoare vânătăi în locurile unde au fost făcute injecțiile. 

Este dureroasă injectarea acidului hialuronic?

Injectarea cu acid hialuronic este aproape lipsită de durere. Disconfortul este minim. Folosim acid hialuronic care conține lidocaină, astfel încât veți simți disconfort foarte puțin spre deloc.Înainte de procedura se aplica anestezie topica. Folosim tehnici unice de injectare, iar acest aspect este foarte important,  Ne asigurăm că îndeplinim toate cerințele pentru ca experiența să fie cât mai plăcută posibil pentru dumneavoastră.

Ce restricții avem după injectare?

  • Evităm exercițiile solicitante.
  • Evităm expunerea la temperaturi extreme si raze UV
  • Nu masam zona injectata, decât la recomandarea medicului
  • Evităm călătoriile cu avionul, în primele 2 zile după injectare.
  • Pentru a elimina riscul infecțiilor, evităm aplicarea machiajului sau a cremelor in primele 24 h.

Cât timp vor dura rezultatele?

Dacă este prima augmentare cu acid hialuronic, recomandăm încă minim o ședință după 4-6 săptămâni pentru stabilizare si pentru a ajunge la rezultatul dorit. Corpul reabsoarbe acidul hialuronic (HA) în aproximativ 6-9 luni, în funcție de vârsta pacientului, metabolismul său, tipul de exerciții fizice pe care le face în mod regulat, fluxul normal de sânge și dacă fumează. De exemplu, pacienții mai tineri au un metabolism mai rapid și un flux sanguin crescut, ceea ce face ca AH-ul lor să se dizolve mai repede și să dureze mai puțin timp. Nu există o regulă strictă în acest sens și fiecare persoană este diferită, ceea ce este important de reținut.

Pot să efectuez consultația și tratamentul în aceeași zi?

Desigur, aceasta depinde în totalitate de dumneavoastră – dar majoritatea pacienților optează pentru aceasta varianta.

Dacă am deja acid hialuronic injectat în altă clinică, se poate să îmi augmentez peste la clinica dvs. sau este necesară topirea?

Dacă augmentarea este făcută corect, acidul nu a migrat, tesutul este moale și substanța care a fost injectată anterior este compatibilă cu brandurile pe care noi le folosim, atunci nu este neapărată nevoie să topim acidul hialuronic deja existent. 

Dacă nu îmi place rezultatul pe care l-am obtinut?

Acidul hialuronic se poate topi instantaneu folosind enzima pe care corpul o folosește pentru a descompune propriul acid hialuronic din piele – hialuronidaza. După topire, vă puteti augmenta din nou buzele, dar la minim o lună.

Ce cantitate am nevoie pentru un aspect natural?

În primul rând, pentru un aspect natural este important stilul de injectare și apoi cantitatea.

Pentru prima injectare, 0,5 ml de obicei nu se vor observa, cantitatea fiind prea mică pentru a da volum și se va resorbi rapid, făcăndu-vă să reveniți foarte repede. Nu injectăm niciodată mai mult de 1 ml. în timpul unei ședințe de augmentare.Totodată, augmentările se fac treptat, în mai multe ședințe pentru a obține un rezultat natural și de lungă durată.

Terapii complementare

Programați o consultație

Adresa: Intrarea Valului 15-17, Sector 1, București

follow us

Contact

Rămâneți la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte exclusive și multe altele.

Contact

Rămâneți la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte exclusive și multe altele.

error: Continut protejat.