Vitaminoterapie | Dr Delia Thiess Clinic

ZLEEP

Lipsa somnului sau calitatea proastă a acestuia devine o problemă din ce în ce mai serioasă pentru marea majoritate a oamenilor.

Cu timpul, o calitate proastă a somnului ne afectează productivitatea, relațiile, nivelul optim de energie și nu în ultimul rând sănătatea. Sistemul imunitar și sistemul nervos sunt cele mai sensibile la privarea de somn. 

Fiind un capitol foarte delicat, încercăm să venim cu o soluția numită pachetul ZLEEP. Acest pachet combină substanțele homeopate (pe bază de plante) cu minerale speciale și vitamine care ajută creierul „să se relaxeze”. Da! Ai citit bine aici! Vitamine și minerale care relaxează pe bune. 

Terapia este recomandată să se realizeze cu 2-3 ore înainte de culcare, deoarece pachetul conține și precursori de sorotonină care ajută la dobândirea unei stări de liniște și de „somn ușor” 

Atenție! Acest pachet NU conține medicamente din clasa benzodiazepinelor sau a antidepresivelor triciclice. 

Compoziție: 

– complex de minerale 

– complex de vitamine hidrosolubile

– complex de aminoacizi

– substanțe homeopate

– altele 

Ai nevoie de mai multe informații despre compoziție? Stai fără griji, înaintea procedurii ți se va explica despre fiecare substanță în parte, de către specialistul care vine la tine. 

error: Continut protejat.